malmoeaviation2

Publicerat 19 december, 2013

Direktflyg Umeå–Berlin

Den 18 april 2014 startar Malmö Aviation en linje mellan Umeå och Berlin. Den kommer att trafikeras fredagar och söndagar fram till 11 maj, med två avgångar om dagen.

Malmö Aviation har tidigare trafikerat Umeå-Prag med lyckat resultat. Nu väljer de att satsa på en direktlinje till tyska huvudstaden Berlin. Med två avgångar om dagen, två dagar i veckan ska Umeåborna få möjlighet att upptäcka en av Europas mest spännande städer. Och tyskarna får möjlighet att resa till Umeå, Europas kulturhuvudstad 2014.

– Succén från i fjol med en vårlinje utrikes från Umeå gav oss blodad tand och i år satsar vi på en linje till Berlin. Staden är en av de mest spännande och prisvärda i Europa. Dessutom ser vi en stor potential i att få tyskar att upptäcka Umeå, som ju är kulturhuvudstad 2014, säger Björn Lundberg, kommersiell chef hos Malmö Aviation.

Sträckan Umeå och Berlin kommer att flygas med Malmö Aviations ordinarie flygplan. Flygtiden är cirka 2 timmar och 30 minuter och biljetterna kostar från 999 kronor enkel resa. Biljetter finns redan nu bokningsbara via Malmö Aviations hemsida, www.malmoaviation.se.

comments powered by Disqus
Du är här: Hem | Nyheter | Direktflyg Umeå–Berlin