musiklycka

Publicerat 11 december, 2013

Vilken melodi gör dig lyckligast?

Ditt bidrag kan bli en viktig pusselbit i konserten Musik från stunder då livet var som allra bäst som Umeå musikskola just nu planerar. Den ska spelas vid tre tillfällen den 5-6 december 2014 och du har chans att bestämma innehållet.

Melodier som har påverkat Umeåbornas liv ska sättas ihop till en konsert. Alla som skickar in bidrag med en motivering har chans att vinna biljetter till konserten. Berätta vilken melodi/låt som gör dig lyckligast och motivera varför, ange gärna om det finns någon speciell händelse som associeras med melodin. Sista datum för att skicka in bidrag är den 31 januari 2014.

Mer information finns på www.facebook.com/minmelodi2014

comments powered by Disqus
Du är här: Hem | Nyheter | Vilken melodi gör dig lyckligast?