Publicerat 12 mars, 2014

Deltagare söks till Musikschlaget

Vill du tävla som eget band, som soloartist, med eget material eller en cover? Just nu söker årets upplaga av Musikschlaget Umeåbor med funktionedsättning som gillar att uppträda.

Musikschlaget är en musiktävling i melodifestivalanda för personer med funktionsnedsättningar. Här kan du tävla som band eller soloartist, med eget material eller med covers. Studieförbundet Bilda arrangerar under april och maj åtta regionala deltävlingar runtom i landet. Vinnarna i dessa deltävlingar går direkt till finalen i Sundsvall 15 november 2014.

Sista anmälan 1 april
Deltävlingen i Umeå går av stapeln 26 april 2014 och arrangeras genom ett samarbete mellan Bilda, Frösunda och Umeå kommun (Fritid för alla). Sista anmälningsdag är 1 april.

Fritid för alla är en verksamhet inom Umeå kommun som jobbar för att utveckla fritiden för medborgare med olika funktionsnedsättningar.Verksamheten har sin bas på Café Vaniljdrömmen där det bland annat anordnas aktivitetskvällar varje vecka.

Läs mer här

comments powered by Disqus
Du är här: Hem | Nyheter | Deltagare söks till Musikschlaget