Publicerat 31 mars, 2014

Nya artister till festivalen U x U

Nu står det klart att festivalen U x U blir ett tvådagarsevenemang. Datumen som gäller är fredag och lördag 18-19 juli 2014. Arrangörerna har också släppt namnen på två ytterligare artister; Syster Sol och Markus Krunegård.

Tidigare har det varit klart att U X U ska arrangeras den 19 juli 2014. Den crowdfunding-kampanj som genomfördes i höstas bestämde längden på festivalen och det står nu klart det att den första upplagan av U x U blir ett tvådagarsevenemang med start den 18 juli.

Fortfarande säljs så kallade early bird-biljetter som gäller båda dagarna. Snart ersätts de av det ordinarie och lite dyrare festivalpasset och senare släpps även endagsbiljetter.

Med två dagar att fylla kommer fler artister att bokas. Sedan tidigare är bland andra Phoneix, Laleh, Mac Miller, Lucy Love, Thurston Moore klara. Nu har även Syster Sol (bilden) och Markus Krunegård bokats. Fler namn tillkommer senare.

Läs mer på www.uxufestival.com

Foto: Robin Andersson

comments powered by Disqus
Du är här: Hem | Nyheter | Nya artister till festivalen U x U