Publicerat 17 april, 2014

Evenemangssäkerhet för arrangörer

Onsdag 28 maj 2014 hålls en kostnadsfri utbildning i evenemangssäkerhet för arrangörer på Nolia i Umeå. Anmäl dig nu!

Som arrangör har man ett stort ansvar och därför erbjuder Umeå kommun en utbildning inom evenemangssäkerhet. Utbildningen kommer att ledas av säkerhetsföretaget Liveside. De kommer att gå igenom bakgrund, historik och grundläggande tankesätt. Vilka krav ställs på arrangörerna av de olika aktiviteterna? Vad säger lagar, regler och praxis? Kursdagen omfattar också evenemangsområdets utformning, organisation, kommunikation, säkerhetsplanering, riskanalys och crowd management.

Under utbildningsdagen ges även möjlighet att reflektera över de evenemang som de deltagande arrangörerna ska genomföra. De har tillgång till Livesides personal som bollplank och inspiratörer. Antalet platser är begränsat.

Mer information och anmälan

comments powered by Disqus
Du är här: Hem | Nyheter | Evenemangssäkerhet för arrangörer