uxu5

Publicerat 10 juni, 2014

Nominera en kompis – vinn festivalpass till U x U

uxu2

Du och din bästa kompis? Dina två barn? Du och din kärlek? Ta chansen att gå på sommarens stora musikfestival, U x U Festival 18–19 juli, genom att nominera en vän eller två och tävla om två festivalpass.

 

Tävlingen är avslutad. Vinnarna meddelas senast den 27 juni 2014.

 

Tävlingsvillkor: Tävlingen pågår till och med den 22 juni och anordnas av Umeå2014. En jury utser 14 vinnare, som vinner två biljetter vardera, baserat på de bästa motiveringarna. Deltagare kan endast tävla med ett bidrag. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren meddelas senast den 27 juni. Vinstens värde är cirka 1200 kronor. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda hos Umeå2014 eller familjemedlemmar till dessa får inte delta i tävlingen. Om Umeå2014 misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen ifråga från tävlingen. Observera att Socialstyrelsens ljudrekommendationer innebär att du måste vara minst 13 år för att komma in på festivalen. Vinnarna presenteras på Umeå2014:s webbsida under vecka 26.

comments powered by Disqus
Du är här: Hem | Nyheter | Nominera en kompis – vinn festivalpass till U x U