Publicerat 11 juli, 2014

Livsstilscoachning under friidrotts-SM

När friidrotts-SM 2014 arrangeras i Umeå den 1-3 augusti kommer livsstilscoachen Peter Nilsson (Olof Wretling) att roa publik och tävlande.

Det är skådespelaren Olof Wretling från humorgruppen Klungan som kommer att gästa tävlingarna och framföra sin karaktär livsstilscoachen Peter Nilsson från radioprogrammet Mammas Nya Kille.

– Detta kommer bli ett annorlunda och spännande inslag som vi hoppas kommer roa både publik och tävlande, säger SM-chefen Anna Jonsson.

Olof Wretling har själv tävlat i höjdhopp och tresteg för IFK Umeå och nu får han alltså chansen att återvända till friidrottsarenan i toppform.

Tränare och aktiva uppmanas skicka in frågor till livsstilscoachen, som lovar att svara så gott han kan, men frågor om liniment och känning i baklåret undanbedes vänligen men bestämt.
Frågorna kan skickas till:
Peter Nilsson
IFK Umeå
Hyggesvägen 19
903 46 Umeå

Pa? Campus friidrottsarena kommer 37 nya svenska ma?stare koras den 1-3 augusti. Lokala stjärnor som Odain Rose, Viktoria Tegenfeldt och Robin Rohlén ställs mot resten av Sveriges friidrottselit. SVT kommer att sända 20 timmar från SM-tävlingarna. Allt om tävlingarna och kringarraremangen finns på www.FriSM.se.

comments powered by Disqus
Du är här: Hem | Nyheter | Livsstilscoachning under friidrotts-SM