Publicerat 10 juli, 2014

Spelschemat för U x U klart!

Nu är det oerhört nära! Snart är det dags för Umeås nya musikfestival att äga rum för allra första gången. Nu finns komplett schema, så du kan planera in allt du vill se och höra. Det är också klart att artisterna Marit Bergman, Katohjärta, Marlene samt Mofeta & Jerre ansluter.

Den 18-19 juli kommer festivalområdet vara öppet 17:00 – 02:00, och då kan vi njuta av storheter som Phoenix (Frankrike), Laleh, Mac Miller (USA), Markus Krunegård, Syster Sol och många fler! Med schemat i hand missar du inte dina favoriter. Mellan 11:00 – 16:00 är området öppet för allmänheten. Inget inträde, trevlig stämning och möjlighet spana in de sista förberedelserna och skatetävlingen Random Ramp.

Senaste tillskottet till programmet är poplegenden Marit Bergman (bilden), som har släppt fyra soloalbum, vunnit P3 Guldpriser och Grammisar, varit skribent och grundat Popkollo. Så det är inget snack om att hon spelat en viktig roll i musiksverige!

Dessutom Katohjärta, som bäst beskrivits så här: “Du vet den där känslan när du hör ett band och på några sekunder vet att du skulle vilja vara med där. Att det där bandet har något som du vill vara med om. Som Katohjärta.”

Därtill kommer också Marlene och Mofeta & Jerre till U x U. Hela spelschemat hittar du här: http://www.uxufestival.com/program/

comments powered by Disqus
Du är här: Hem | Nyheter | Spelschemat för U x U klart!