Ägd

Publicerat 30 september, 2014

Tävla om biljetter till Henrik Schyffert och Fredrik Lindströms nya show

Duon Henrik Schyffert och Fredrik Lindström är tillbaka med en ny storslagen humorshow. I ÄGD – Vad kostar ett rikare liv? tar de en närmare titt på vårt moderna sätt att leva och svenskens förhållande till pengar och lycka. Här kan du tävla om biljetter till showen.

Vill du vara med och tävla om biljetter till ÄGD – Vad kostar ett rikare liv?? Kommentera i Facebook-inlägget varför just du ska vinna, och tagga i samma kommentar tre vänner som du också tycker ska delta. (Tagga genom att skriva @ och vännens namn.)

Fem vinnare får två biljetter var, bästa motiveringarna vinner! Tävlingen pågår fredag 26/9 till onsdag 1/10. Vecka 41 presenteras vinnarna på Umeå2014:s Facebook-sida.

Läs mer om showen här.

Foto: Morgan Norman

comments powered by Disqus
Du är här: Hem | Nyheter | Tävla om biljetter till Henrik Schyffert och Fredrik Lindströms nya show