Publicerat 5 juni, 2015

Tack alla medskapare!

Vi har visat oss modiga, galna och professionella – utomhusopera i augusti, scenkonst på älvens is och svindlande projektioner på Rådhusets fasad. Och inte hade vi räknat med att vi skulle vara så pass intressanta för vår omvärld, som sprider bilden av Umeå i filmer, radioprogram, dagspress och eleganta magasin världen över.

Vi har spänt våra muskler, gjort nya erfarenheter, knutit nya kontakter, fått många nya vänner och sett nya möjligheter.

Vi är på rätt sida om okej och det är med spänning och förväntan vi nu går vidare – berikade i de rum och möjligheter som skapats i våra åtta årstider.

Vi hoppas och tror att 2014 var året då Umeå på allvar etablerades som en av Europas kulturella huvudstäder. En stolt, framåtblickande stad i ett mångfacetterat Europa byggt på medskapande, nyfikenhet och passion!

mlrsign
Marie-Louise Rönnmark
Umeå kommunfullmäktiges ordförande och ordförande i kommunstyrelsens kulturhuvudstadsutskott

comments powered by Disqus
Du är här: Hem | Nyheter | Tack alla medskapare!