Mån 24 mar - sön 30 mar 2014
Skellefteå

Berättarfestivalen 2014

Berättarfestivalen 2014

Berättarfestivalen 2014 arrangeras 24-30 mars och förvandlar Berättarnas stad Skellefteå till en kokande kittel av berättarkraft och lyssnarglädje. På festivalen förmedlas vanligtvis över etthundra berättarupplevelser av lokala, nationella och internationella berättare.

Ett nytt inslag under festivalveckan är TELL ME A STORY – en tvådagars konferens som ger inspiration och kompetens till alla som vill använda berättandets kraft till att påverka, kommunicera, utveckla, lära och stärka. Föreläsningar och workshops riktar sig både till berättarbranschen och andra som kan ha glädje av berättandets kraft i sin verksamhet.
Konferensen pågår tors-fre 27-28 mars.

Lördagen 29 mars bjuder på ett storytellers meeting – en arena för berättare från när och fjärran. Och därutöver är det full fart på berättande under hela veckan i hela kommunen.

Berättarfestivalen arrangeras av: Västerbottensteatern, Skellefteå museum, Västerbottens museum och Kultur Skellefteå med stöd från Region Västerbotten, Skellefteå kommun och EU-projektet Kulturturism i Berättarnas stad.

Mån 24 mar - sön 30 mar 2014 Skellefteå

Arrangör: Berättarfestivalen
Del av projekt: Berättarnas stad
Mer info: http:/­/­berattarfestivalen.se
Kontakt
Jonas Lundqvist, 0910-151 20, jonas@berattarfestivalen.se

comments powered by Disqus
Du är här: Startsida | Kalender | Berättarfestivalen 2014