Sön 4 Maj - lör 27 Sep 2014
Konst

Diptyk

Utställningar i kyrkorum i Västerbotten. Syskonen Åsa och Pär Boström undersöker andlighet genom ett flertal uttrycksformer och språkdräkter. De tillverkar artefakter och ikoner i form av grafik och skulpturer, målningar och teckningar i blandteknik och assemblage, som väver samman norrländsk landskapsromantik, biblisk berättartradition, ikonmåleri, sagomotiv, bokstavsmystik och österländsk symbolik, silat genom syskonens egna bild- och formspråk.

Ålidhems kyrka i Umeå, 4 maj – 1 juni 2014.
St. Olovs kyrka i Skellefteå, 7-27 september 2014.

www.asabostrom.se
www.parbostrom.com

Vill du medverka med dina egna, personligt utformade böner i konstverk?

Åsa söker böner att inkludera i tavlor och skulpturer som kommer att ställas ut i St. Olovs Kyrka 7 – 27 september 2014. Böner för att söka vägledning, be om hjälp, böner som tackar, böner där du önskar – vilken bön du än vill dela med dig av. Inga namn kommer att användas eller publiceras.  Fram till sista maj står även en burk för insamling av böner i St. Olovs kyrka. Kyrkan medverkar i ett projekt vid namn Katedralprojektet där bönen står i centrum, och Åsas insamling av böner går in i dialog med detta.

Skicka din bön till: info@asabostrom.se

Sön 4 Maj - sön 1 Jun 2014 Ålidhemskyrkan
Sön 7 Sep - lör 27 Sep 2014 Skellefteå

Arrangör: Åsa och Pär Boström i samarbete med Ålidhems församling, St. Olovs församling, Sensus Studieförbund, Skellefteå Kultur, Alic & Franc och Tryckning.nu.
Mer info: http:/­/­diptyk.nu
Kontakt
Åsa Boström
076-808 51 12
info@asabostrom.se

comments powered by Disqus
Du är här: Startsida | Kalender | Diptyk