Tisdag 2 Dec 2014 18:00 - 23:00
Umeå Open & Littfest

Fria ord

Den 2 december slår Littfest och Umeå Open sina påsar ihop för att blåsa ut byggdammet ur det nya kulturhuset Väven. Till hjälp har vi tagit de mest passionerade författare och musiker vi kunnat uppbringa, Athena Farrokhzad, Po Tidholm, Annika Norlin, Mattias Alkberg och Kartellen. De har alla gemensamt att de når ut, att deras texter berör och att de aldrig värjer sig för att utmana ordningen.

Sångtext- och dikthantverk eller friheten att få ifrågasätta makt och strukturer, det är på förhand omöjligt att avgöra i riktigt vad denna kväll kommer landa. Men klart är att Väven, förhoppningsvis inte för sista gången, får tjäna som ett kulturhus för alla och envar.

18.00
Dörrarna öppnar

18.30
Samtal om textförfattande och engagemang med Annika Norlin, Sebbe Staxx, Mattias Alkberg och Athena Farrokhzad. Moderator: Po Tidholm

19.30
Poesiuppläsning med Athena Farrokhzad

20.00
Musik, text och poesi med Mattias Alkberg

20:00
Dörrarna öppnar för besökare enbart Kartellen

21.00
Kartellen

Åldersgräns: 13 år. Alkoholfritt. Gratis inträde.

Arrangemanget är helt gratis, men det är ändå biljett som gäller. Två biljettyper kommer att finnas, en för inträde från 18.00 för hela kvällen och en annan för inträde från 20.00 för enbart konserten med Kartellen. Välj den som passar dig bäst.

Biljetterna släpps tisdag den 4 november.

Tisdag 2 Dec 2014 18:00 - 23:00 Väven

Arrangör: Humlan & Littfest
Kontakt
info@humlan.org
info@littfest.se

comments powered by Disqus
Du är här: Startsida | Kalender | Fria ord