Fre 1 Aug - sön 3 Aug 2014

Friidrotts-SM

Alla är välkomna till Friidrotts-SM 1-3 augusti på Campus friidrottsarena.

SM i friidrott är en av landets årliga stora idrottsfester som för första gången på länge arrangeras i Umeå. Under tre dagar kommer världsstjärnor, supertalanger och Umeås egna hopp att tillsammans med mer än fyrahundra andra friidrottare tävla om medaljerna och landslagsplatser i de kommande europamästerskapen.

Friidrott var en viktig kulturyttring redan under antiken och är också det idag. Den stora skillnaden är att under antiken fick bara fria män tävla och kvinnor fick inte ens vara publik. Till Campus Arena och 2014 års Friidrotts-SM är alla välkomna som publik och tävlande!

Levande friidrott ger så mycket fler upplevelser av kamp, dramatik och skönhet än vad TV kan förmedla. Kom och njut av den elegant löpande Abeba Aregawi, den långhoppande Michel Tornéus eller den snabbspringande unga Irene Ekelund. Bli en av tusentals åskådare som på plats på Campus Arena hejar på hemmahoppen och låter er imponeras av hur snabbt O´dain Rose springer 100 meter, hur Victoria Tegenfeldt och Robin Rohlén spurtar för segern på 800 meter, hur långt Daniel Ragnvaldsson kastar sitt spjut och hur högt Fredrik Konradsson hoppar.

Tredagarsbiljetter under huvudläktare finns att köpa på www.biljettcentrum.com eller www.ticnet.se. Kontakta SM-organisationen för barnbiljetter och förköp av ståplatser; smfriidrott@ifkumea.com.

Fre 1 Aug - sön 3 Aug 2014 Campus Arena

Arrangör: IFK Umeå
Mer info: http:/­/­www.FriSM.se
Kontakt
IFK Umeås kansli, 090-773708 eller Anna Jonsson, SM-chef 073 - 066 17 62

comments powered by Disqus
Du är här: Startsida | Kalender | Friidrotts-SM