Fre 22 aug - sön 24 aug 2014
Hållbar utveckling

Power Shift 2014

Brinner du för hållbar utveckling? Eller bara nyfiken på vad ordet betyder? Vill du träffa nya människor och utforska nya sammanhang?

Då är Power Shift något för dig, en konferens om hållbar utveckling för unga, arrangerad av hållbarhetsnätverket PUSH Sverige.

Tvåhundra unga personer mellan 15 till 30 år kommer mötas i Umeå för att delta i inspirerande workshops och föreläsningar om hållbar utveckling och engagemang, träffa nya vänner och nätverk, samt få kunskap och verktyg för att påverka samhället.

Årets tema är social hållbarhet och vi kommer utforska hur sociala utmaningar och miljöutmaningar hänger ihop, vilka synergier som finns mellan dessa områden, samt hur vi kan ta hand om oss själva medan vi kämpar för en bättre värld. Detta är en kraftsamling för Sveriges unga hållbarhetsrörelse – inför ett val och en framtid full av utmaningar.

Vi vill välkomna dig så som du är, oavsett förkunskaper och bakgrund, för att lära oss av varandra om hur vi kan forma vår framtid och hitta nya samarbeten.

Fre 22 aug - sön 24 aug 2014

Arrangör: Power Shift
Mer info: http:/­/­www.powershift.se
Kontakt
info@powershift.se

comments powered by Disqus
Du är här: Startsida | Kalender | Power Shift 2014