Fre 1 aug - lör 2 aug 2014
Geocaching

Capital of Culture Event - Umea 2014

Detta event kommer gå i kulturens tecken och är knutet till Umeås kulturhuvudstadsår. Eventet kommer att äga rum i Umeå centrum och dess omgivningar den 2 augusti 2014, mellan klockan 10:00 och 23:00.

Vi planerar aktiviteter för alla cachare såväl nybörjare som avancerade med en rad kringarrangemang både fredagen och söndagen.

Umeå har mycket att erbjuda, förutom caching med närmare tusen cacher idag; en fin och spännande natur med älgfarm, klättring, forsränning och paddling på älven, bara för att nämna några saker. Härifrån kommer celebriteter som Stieg Larsson och Lisa Miskovsky. I Umeå pågår (samtidigt med eventet) friidrotts-SM. Här finns Norrlandsoperan med sin symfoniorkester, Gammliaområdet med länsmuseet och samiska visten, Bildmuseum, Skulpturpark, Design- och art campus, Umeå Universitet och det nyöppnade riksunika gitarrmuseet.

Vi i ledningsteamet kommer att göra allt för att det ska bli en oförglömlig helg i den ljusa sommarnatten i norra Sverige. Ange hur många fysiska personer ni är i varje WillAttend-logg. För program och mer information kring eventet, vänligen se www.umecaching.se.

Program (PDF)

Fre 1 aug - lör 2 aug 2014 Dragonskolan

Arrangör: Umeå Geocaching Community
Mer info: http:/­/­www.umecaching.se
Kontakt
Wolfgang Schröder
Umeå Geocaching Community
090-13 97 29
Wolfgang.Schroder@chem.umu.se

Mikael Björkman
Umeå Geocaching Community
070-699 80 75
mikael.bjorkman@vk.se

comments powered by Disqus
Du är här: Startsida | Kalender | Capital of Culture Event - Umea 2014